Med ett SUF från Panlegis får du samma rättigheter som ett aktiebolag, men du slipper aktiekapital!

Bolagsformen som erövrat Skandinavien med storm! Det är inte utan anledning att PANLEGIS SUF idag är Sveriges snabbast växande företagsform. SUF ger dig fördelarna och friheten med ett AB, men till kostnaden av en enskild firma.

SUF är en trygg företagsform som friar dig från personligt ansvar. Registreringen görs genom att det först etableras ett engelskt aktiebolag (Ltd) i England och efter det registreras en Svensk filial av detta företag. Tack vare etableringsfriheten inom EU är du garanterad samma rättigheter som ett vanligt svenskt AB. I likabehandling med ett AB får du bland annat skattefördelar, ansvarsbegränsning och ökade sociala rättigheter. Dessutom slipper du med ett SUF att binda upp minst 50 000 kr i aktiekapital.

SUF är en naturlig och accepterad företagsform inom den europeiska företagsregistreringsbranschen. Om du inte har behov av att binda upp ett aktiekapital i ditt företag under en bestämd tid eller om du bara önskar ett företag som är enkelt att starta och driva – då är SUF företagsformen för dig.

Med ett SUF får du ett svenskt organisationsnummer. Du kan momsregistrera företaget och anställa dig själv enligt gällande lagar och du skattar endast i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *